A karácsonyi kismama fotózás lesz a meglepi mindenkinek

Már most tudom, hogy mi lesz mindenkinek a meglepetés az ünnepekkor. Kicsit szokatlan, hiszen még csak nyár van, de akkor is valami olyasmi történik most az életünkben, aminek a hatásai odáig kiér, és még tovább is persze. Gyarapodik a család, és karácsonykor fog megszületni a csöppség. Egészen pontosan karácsony előtt néhány héttel várjuk az érkezését, így lesz majd az az ajándék mindenkinek, hogy a karácsonyi kismama fotózás képeit megkapják a Musztáng vendéglőben, ahol minden karácsonykor össze szokott jönni a család.

Izgatottan várom már ezt az alkalmat, mert nem a karácsonyi kismama fotózás lesz az első alkalom, hogy kamera elé állok. Sőt, igazából ez előttre is tervezek még egy alkalmat, amikor a terhesség legszebb heteit örökíti majd meg nekem Szoboszlai Kriszti. Nála korábban is jártunk már a férjemmel jegyes fotózáson, és úgy voltunk vele, hogy mindenképpen szeretnénk visszatérni, ha adódik még rá lehetőség. És hát úgy alakult, hogy adódik.

A szoboszlaikriszti.hu oldalról tudtunk arról bővebben informálódni, hogy mennyiféle fotózási kategória közül lehet választani Kriszti esetében, és mindegyik nagyon szimpatikus az elkészített fotók alapján. Gyönyörű képek, gyönyörű helyszínek és elképzelések és a modellek legjobb elcsípett pillanatai – hiszen itt nem profikról van szó, hanem olyan átlagos emberekről, akik szeretnék az életük bizonyos szakaszát megörökíteni.

A szoboszlaikriszti.hu oldalon pontosan ezért olyan kategóriák vannak megadva, amelyek közül nem elég, hogy mindenki ki tudja választani, hogy milyen típusú fotózást szeretne, de azt is ki lehet választani, hogy a végeredménnyel kapcsolatban milyen elvárásaink vannak. Ezalatt azt értem, hogy hány fotó készüljön el kidolgozott formában és mennyit szeretnénk még esetleg csak valamilyen fóliával megkapni. Minden kategóriában többféle csomag közül lehet választani, amelyek a sok éves rutin és megrendelői igények alapján alakultak úgy, ahogy.

A karácsonyi kismama fotózás egy különleges kategória számomra, hiszen a várandósságom utolsó hetei is karácsonyhoz közel, már az adventi időszakba csúsznak, ahogy a csöppség születése is, tehát a várandós fotók is készülhetnek már ünnepi imágóban, ahogyan a csemete első fotói is lehetnek mondjuk egy karácsonyfa szomszédságában. Mindkettő azt erősíti a számomra, hogy mennyire emelkedett és ünnepi ez az egész esemény és hangulat.

Ami pedig még inkább szimpatikus nekem Szoboszlai Krisztinél, amilyen feltételeket kínál mondjuk egy karácsonyi kismama fotózás, vagy egy bármikor máskori kismama fotózás kapcsán. A gyönyörű, egyedi ruhákat nyugodt szívvel felvehetem, amelyeket ő biztosít, és mindezt fedezi a fotózás ára, bármelyik csomagot is választom. Ahogyan aztán akár még a frizurámról és sminkemről is profi szakemberek gondoskodnak, ha azt a csomagot választom ki, hogy ilyen is legyen az életünkben. Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy próbálja ki ezt az élményt, mert ki tudja, hányszor élheti át egy embert ezt a csodát az életében és nem épp ezért nem érdemes elszalasztani a megörökítését, akár egy karácsonyi kismama fotózás alkalmával. Az pedig a hab a tortán, hogy egy olyan ember fogja ezt lencsevégre kapni, akinek a keze közül csak csoda fotók kerülhetnek ki.