A vacsora közben a cipővásárlás volt a téma

A régi egyetemi barátnőimmel van egy évek óta tartó szokásunk. Ha csak tehetjük, minden hónapban elmegyünk együtt vacsorázni. Persze ez nem mindig sikerül, különösen nyáron vagy a téli ünnepi időszakban, de általában igen. Ilyenkor beülünk egy étterembe, adunk az élvezeteknek, és ezekre az estékre elfelejtjük a fogyókúrát. Nincs megszokott hely, ahova járunk, szeretünk újdonságokat kipróbálni. Ami biztos, hogy az előétel és a desszert sosem marad el, na és persze főételből is különlegességeket választunk általában.

Ilyenkor csinosan felöltözünk, szépen megcsináljuk a hajunkat és készülünk az estére. Ilyenkor nincsenek pasik, férjek, gyerekek. Csak mi négyen, mint a régi szép időkben. Múlt héten volt a legutóbbi ilyen csajbulink, amire Évi egy nagyon dögös fekete szandálban érkezett. Rögtön kiszúrtam, hogy milyen menő és vagány. Rá is kérdeztem, hogy hol tudott ilyen klassz szandált beszerezni. Büszkén újságolta, hogy ő mindig a Cipomarket.hu oldalon vásárol.

Több se kellett, már be is kapcsoltam a netet a telefonomon és gyorsan átnéztem, hogy milyen is a kínálat. Persze tényleg csak egy-két perc alatt, mert illetlenség lett volna a lányok előtt netezni, de elmentettem a kedvencek közé a Cipomarket.hu-t, így este nyugodtan át tudtam nézni. Belegondoltam, hogy milyen jó, hogy megkérdeztem, hisz eddig is mindig Évinek voltak a legjobb cipői, csak sose kérdeztem rá. Most meg milyen jó, hogy végre tudom, hogy hol vásárol.

A vacsora persze tökéletes volt, mint mindig, rengeteget nevettünk, finomakat falatoztunk és egy kicsit be is csiccsentettünk, de maradt energiám arra, hogy este átnézzem a Cipomarket.hu oldalát. Hisz ugyan ki fáradna el abban, ha szép cipőket nézeget?

A válogatást, vagyis a nézelődést az akciós termékek között kezdtem, hiszen ugyan ki tudna ellenállni egy szuper akciónak? Nem csak szezon után lehet ám jó áron vásárolni, hanem szezon előtt és közben is. Ezt most már tudom, mert a Cipomarket.hu webshopjában rengeteg akciós termék található. Szóval, akár 70 százalékkal olcsóbban is lehet ám itt vásárolni. És nem csak női cipőket, hanem férfi és gyermek lábbeliket is. Szóval az egész család számára jó hely a Cipomarket.hu. Alaposan megnéztem az akciós termékeket, mert szeretek egyrészt előre gondolkodni, másrészt szeretem a szép cipőket is. Szóval sok cipőm van, ez gondolom már lejött az előbbiekből, és meg is becsülöm őket. Nem az a fajta vagyok, aki csak dísznek vásárolja, hanem mindet hordom is. És nagyon vigyázok rájuk, szeretek válogatni közülük. Szerintem nincs olyan, hogy túl sok cipő.

Azt is olvastam, hogy a szállítási díj egységesen 1000 forint, mármint ez az az összeg, amit a vevőnek kell fizetnie. A fennmaradó részt és a csomagolási költségeket a webshop állja. Nekem nagyon tetszett ez így, hisz nem a vásárlás végén derül ki, hogy mennyibe is kerül a szállítás. Ja, és azt nem is mondtam, hogy 60 ezer forint feletti vásárlásnál a szállítás teljesen ingyen van. És valljuk azért be, hogy akinek családja van, annak nem tart sokáig 60 ezer forintot elköltenie cipőre.

Apropó, család. Itt nem csak magamnak tudok cipőt venni, hanem a gyerekeknek is. És ez így a neten sokkal élvezetesebb, mintha el kéne őket rángatnom a cipőboltba. Annak úgyis játékbolt a vége, játékból meg már van rég elég. Szóval nagyon tetszik a Cipomarket.hu-n, hogy a gyerekekre is gondolnak. Egyébként ez az az online cipőbolt, akik Magyarországon az elsők között kezdtek el online cipőket, lábbeliket árulni. Az eltelt sok-sok év tapasztalata pedig meglátszik az egész üzletpolitikán. Például azon, hogy milyen egyszerű, felhasználóbarát az egész honlap.

Sok lehetőséget kínál fel a vásárlóknak azért, hogy pontosan be tudják lőni, hogy milyen lábbelit is szeretnének, mert van, mikor nincs idő böngészgetni, hanem tudja valaki, hogy pontosan milyen cipőre is van szüksége. Ekkor nem csak méretre és árra lehet szűrni, hanem színre is. A főbb kategóriák egyébként is külön vannak, szóval ez nem jelenthet gondot.

A megrendelt cipőre, vagy cipőkre nem is kell sokat várni, a megrendelés visszaigazolásától számítva egy-két napon belül már érkezik is a csomag. Lehet próbálgatni örülni, csodálni. Ha pedig nem jó a méret, akkor természetesen ki lehet cserélni a megfelelő méretre. Szerintem az online vásárlásé a jövő, mert sokkal kevesebb idő alatt sokkal nagyobb kínálatot fel lehet térképezni a neten, mint egy hatalmas cipőboltban. Így könnyebben megtaláljuk a tökéletes lábbelit. Másrészt nem kell a cipőboltba való utazással tölteni az időt, nem kell egy időkorláton belül vásárolni. Az online cipőbolt mindig nyitva van, ha hajnal kettőkor van kedvem cipőt nézni, hát akkor megteszem akkor.

Imádom egyébként a gyerekcipőket, és itt, a Cipomarket.hu-n nagyon cukik vannak. És rengeteg féle. Ha belegondolok, hogy csak ezek tizedét fel kéne próbálni, máris bestresszelek. De így, szerencsére nem kell felpróbálni, elég csak lemérni csemetéink lábát, és máris egy közös móka következhet, maga a válogatás. A mai gyerekek szerintem olykor jobban értenek az internethez mint a felnőttek, így nekik ez tényleg kikapcsolódást nyújt. Hogy válogatnak, nézelődnek, kiválasztják a kedvenc színüket. Szerintem ez úgy a gyerekeknek, mint a szülőknek sokkal, de sokkal kényelmesebb.

Aztán ott vannak a férfiak is. Persze a férjem cipőjét nem én veszem, nem is szólok bele, hogy mikor mit vesz, mint ahogy ő sem, hogy én. De azért a linket átküldtem neki, csak hogy lássa, hogy van ez a webshop és itt milyen jó cipőket talál. Megnézte és ő is azt mondta, hogy nagyon tetszik neki a kínálat és az ár is. Úgyhogy úgy néz ki, hogy az egész család Cipomarket.hu rajongó lett. Amin egyébként egyáltalán nem csodálkozom.

Nagyon tetszik, hogy rendkívül széles a kínálat, és az, hogy nagyon jók az árak és tényleg világmárkák legszebb lábbelijeit lehet itt megvásárolni. Persze ha ez nem lenne elég, akkor még ott vannak a táskák is.

Ez is egy olyan dolog, amiből nem lehet elég egy nőnek. Az egész pici elegánsaktól kezdve a pakolós verzióig itt mindent meg lehet venni. Jó minőségű olasz táskák, melyekből tényleg nagyon nehéz válogatni. De miért is kéne. Hisz a táska is olyan, mint a cipő. Sosem elég belőlük. Hisz nem mehetünk ugyanazzal a táskával moziba meg mondjuk szülői értekezletre, ugyebár.

Akárhogy is, a lényeg az, hogy Évinek köszönhetően én is rátaláltam a forrásra. Arra a helyre, ahol minden olyan lábbelit megtalálok, amire nekem, illetve a családtagjaimnak szüksége van. Ez pedig a Cipomarket.hu, amit azóta én is mindenkinek ajánlok, akivel csak találkozom. Eddig még mindenki nagyon megköszönte, hisz rájöttek, hogy ez az a hely, ahol mindent megtalálnak, ahol a jó árak és a minőség találkozik egymással.