Elviteles dobozt sem mindegy, honnan rendelünk

Nem tudom, hogy másnál mennyire körülményes, de mindenesetre nálam igencsak komplikáltan zajlott a pályaválasztás és elhelyezkedésem. Elég érdekes “kilengéseim” voltak és furcsa vargabetűket írtam le különböző munkakörökben, illetve képzéseket, mire megtaláltam a számomra ideális munkakört – éppen ott, ahol soha nem gondoltam volna, sőt ahonnan a hallomások alapján távol is akartam magamat tartani. Ez pedig nem volt más, mint a vendéglátás! Lássuk be, hogy erről a szféráról azért számos hír terjeng, igaz és hamis egyaránt, de jellemzően nem túl kellemes a vendéglátózásról kialakult kép. Az tény és való, hogy egy jól menő, forgalmas helyen nincs könnyű dolga senkinek, de számos szuper munkahelyet lehet találni, ahol nemcsak a fizetés, hanem a munkakörülmények is rendben vannak; és ha valaki szereti az ilyen jellegű munkákat, akkor jól tudja magát érezni. Jómagam például egy kedves kis vendéglő recepciójára kerültem, viszont a hely mérete miatt igazából, mondhatni, amolyan “mindenes” lett a pozícióm – és ezt szeretem benne a legjobban.

Többek között aktívan részt veszek a különböző leltárokban és a megrendelések leadásában is, így pontosan tudom, hogy mekkora szükség van arra, hogy a maradékot elvitelre kérő vendégek miatt megfelelő számban legyenek erre megfelelő dobozok. A műanyag elviteles doboz budapest területén nem éppen megoldhatatlan probléma, de mi a Hunnia Kristály Kft-re és az ő szolgáltatásaikra, termékeikre esküszünk, nem véletlenül!

A Hunnia Kristály műanyag elviteles doboz budapesten is elérhető választéka elképesztően széles az egyik üzletükben, éppúgy, mint a webáruházukban, ami kifejezetten hasznos is, hiszen ez az a termék, amiből jó eséllyel sose elég, főleg. hogyha nem egy nagy fine dining étteremben dolgozol, ahol, mondhatni, már-már cikinek is tarthatják, ha el akarja vinni valaki a maradékot. Mármint ha van egyáltalán maradék a fél fogra is ritkán elég aprócska adagok mellett…

A műanyag elviteles dobozok mellett természetesen számos más terméket is tőlük vásároltunk a múltban is és a továbbiakban is mellettük fogunk dönteni. A választékuk nem csupán ezen a palettán kiemelkedően széles, hanem jóformán mindenben, amit forgalmaz, márpedig ez bizony hatalmas termékkört jelent, hiszen majdnem mindet forgalmaznak és majdnem minden termékkategóriában vannak eladó áruik, ami csak kell a vendéglátáshoz, legyen üzleted bármilyen jellegű, stílusú is. Mi csak egy dolgot sajnáltunk, mikor rájuk bukkantunk – hogy ez nem hamarabb történt meg velünk! Sajnos nagyon sok nagykert kipróbáltunk és teszteltünk le rengeteg terméket, de egyikkel sem voltunk éppen maradéktalanul elégedettek – sőt a közelében sem voltunk, míg ez a Hunnia Kristály Kft megtalálásával pozitív végkifejletet kaphatott. Azóta jóformán minden berendezési és használati tárgyunk tőlük van, hiszen foglalkoznak tányérokkal, étkészletekkel, konyhai edényekkel, amelyek nem kevésbé jobbak, mint a prémium minőségű tányérjaik.

Személy szerint saját tapasztalataim alapján már nem is merek mást ajánlani, ha ilyen jellegű webáruház után kutatsz !