Póló nyomtatás az étterem dolgozói számára

A vendéglátáshoz, mi több, egy étterem működtetéséhez nem csak egy konyha, egy vendégtér meg pár ember szükséges; aki erre törekszik, az vagy nagyon a fogához veri a garast, vagy szándékosan minimalista. De akkor is, ha a felszolgáló személyzetnek nincs egy egységes, jól megkülönböztethető megjelenése, akkor az komoly kavarodáshoz is vezethet. Jogosan tehetnénk fel a kérdést: miről kéne a vendégnek a pincért megismernie, ha ugyanúgy van öltözve, mint bárki más? Ez a gondolat is közrejátszott, mikor nemrégiben imázst váltott az étterem ahol dolgozom, és így találtunk ki közösen egy új, egységes ruházatot. A póló nyomtatás volt ennek a kulcsa, ugyanis a tulaj sokkal fiatalosabbá, közvetlenebbé akarta tenni a hangulatot, ebben pedig az egyenpólónak is nagy szerep jutott. Először nem is gondolt rá, azonban többünknek is eszébe jutott, és amikor előhozakodtunk vele, szerencsére vevő volt rá. Szerencse, hogy ennyire modern és haladó felfogású. Viszont ezeket a pólókat el is kell készíttetni valahol, ez jelentette a következő kihívást.

Viszonylag hamar kitaláltuk, hogy milyen legyen az új felszolgálói póló: egységes kék alapon a logónk elül-hátul, jól láthatóan. Semmi extraság, semmi kirívó, viszont így bárki számára tökéletesen egyértelmű első ránézésre, hogy ki az, aki itt dolgozik, és ki az, aki szintén vendég. Mivel az új logót a főnök egy grafikussal megterveztette, így ezzel sem kellett külön vesződni, csak egy olyan helyet kellett találnunk, ahol akár nagyobb mennyiségben is le tudják gyártani jó áron. Ehhez kellett az én segítségem is, illetve a szemfülességem. Több ilyen nyomtatós cég weboldalát is átnéztem, de az a helyzet, hogy a legtöbb ajánlat nem volt túl kecsegtető. Nem is gondolná az ember, hogy a póló nyomtatás ennyire költséges is lehet! Ám, mint arra utólag rájöttem, egyszerűen csak nem jó helyen keresgéltem. De hála az égnek és a kitartásomnak, rátaláltam a lolmarkt.hu-ra, ahol végeredményben elkészíttettük a pólókat.

póló nyomtatás

A lolmarkt.hu egy kifejezetten pólók, pulóverek és dísztárgyak egyedi készítésével, nyomtatásával foglalkozó cég, és több boltjuk is van országszerte. De nem ez a legfőbb előnyük, sokkal inkább a hatalmas mintaválasztékuk és a gyors munkájuk. Ha megrendelsz valamit, ami tetszik neked, akkor akár 3 napon belül kézhez is kaphatod kiszállítással! Mégis hány hasonló vállalkozás mondhatja el ugyanezt magáról? Mert szerintem nem sok. Viszont nekünk már megvolt a mintánk, így az egyedi póló nyomtatás opciót választottuk, mivel ilyen is van a LOLMarkt-nál. Sőt, ha valakinek csak egy elképzelése van, de nem tudja megvalósítani, akkor is érdemes őket felkeresni, mivel a saját grafikusaik bárkinek segítő kezet tudnak nyújtani, és egy skicc alapján is profin megtervezik a megálmodott mintát. Szóval lényeg a lényeg, hogy a tulajdonosnak is nagyon tetszett, amit a lolmarkt.hu-ról meséltem neki, és felhatalmazott, hogy bonyolítsam le az egész póló nyomtatás ügyet. Így is tettem!

Felvettem a kapcsolatot a lolmarkt.hu munkatársaival, és megbeszéltem velük minden szükséges dolgot. Örültek, hogy kész logót kapnak, így nekik nincs plusz munkájuk vele. Egyeztettük, hogy milyen színű, hány darab és milyen méretű pólón szeretnénk az emblémát látni, úgyhogy más nem volt hátra, mint a megrendelés. Kiszállítással kértem, hogy a futárcég egyből az étterembe vigye, így senkinek sem kell majd velük plusz köröket tenni. Ahogy ígérték, pár napon belül jött is az értesítés, hogy elkészült a póló nyomtatás, a csomag a futárnál van. Aznap, mikor meghozták, mindenki nagyon izgatott volt. Alig vártuk, hogy kibonthassuk és megnézhessük a kész pólókat. Szerencsére bejött a számítás, és nagyon jó minőségű, kiválóan nyomtatott pólókat kaptunk, mindenki tökéletesen elégedett volt. Így hát nem csak, hogy a legjobb póló nyomtató helyet sikerült megtalálni, de abban is biztos vagyok, hogy ha egyszer kell majd belőlük utánpótlás, akkor a lolmarkt.hu-hoz biztosan fordulhatunk.