Tanúsítvány az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak oldalról

Ha energetikai tanúsítványról van szó, akkor az e-tanusitas.eu céget ajánlom, mivel gyorsak és profik.  Először, ha már tudjuk, hogy hamar kellene a tanúsítvány, akkor fel kell hívni őket. Majd egyeztetnek velünk egy alkalmas időpontot, és bejegyzik a legfontosabb adatainkat. Ezt a hét összes napján, reggel nyolc órától, egészen este nyolc óráig megtehetjük, és fogadni fogják a hívásunkat.  Sőt, ha iszonyúan sürgős a helyzet, akkor még hétvégén is vissza fognak jelezni nekünk. Sok esetben későn jönnek rá az ingatlant értékesíteni kívánó felek, hogy ehhez szükség lesz energetikai tanúsítványra. Ekkor pedig ezen múlhat egy remek üzlet. Az e-tanusitas.eu hozzáértő szakemberei is tudják, hogy ez milyen fontos, ezért dolgoznak villámsebességgel. Az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak oldalon könnyen lehet tájékozódni a fontos lépésekről,amik kellenek a tanúsítványhoz.

Hogyha túl vagyunk az időpont egyeztetésen, akkor a cég kiküld egy felmérő szakembert a házhoz. A mérnök kollégájuk az országban bármely pontjára ki fog szállni.  Ezért ráadásul csak akkor számítanak fel külön díjat, hogyha az ingatlan nagyon messze van. Az energetikai felmérés során a  cég kollégája ellenőrzi, hogy az ingatlannak hol vannak lehűlő pontjai és hogy milyen a nyílászárók állapota. Majd az ingatlan tájolása kerül górcső alá. Végül pedig megtekinti a padló, a fűtési rendszer és a födém állapotát. Illetve ellenőriznie kell a melegvízellátó rendszert is, hiszen ez is sarkalatos kérdés egy eladó ház vagy lakás esetén. Ha szeretnénk mi is valamivel meggyorsítani az ügy menetét, akkor az ingatlan helyrajzi számát és tervdokumentációját praktikus előre odakészíteni. Ezek után a mérési eredményeket áttekintik az irodában, és ha minden rendben van, akkor mihamarabb elküldik a kész tanúsítványt. Ez történhet GLS futárszolgálattal vagy akár elektromos levél útján is. Utóbbi gyorsabb és környezetbarát megoldás. Az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak biztosít arról, hogy igyekeznek minél gyorsabban dolgozni. Így az ügyfél nem kell, hogy kellemetlen helyzetbe kerüljön az értékesítendő ingatlan iránt érdeklődők előtt.

És mi a helyzet az árakkal?

Az árak az alapján oszlanak meg, hogy az ingatlan Budapesten helyezkedik -e el vagy vidéken. Hogy az adott ingatlan lakás -e vagy családi ház, és hogy mennyi négyzetméter az alapterülete. Ezek figyelembe vételével az árak úgy alakulnak, ahogyan az a honlapon megtekinthető. Egy részletes táblázat mutatja az árlistát, amelynek a segítségével előre ki tudja számítani, hogy Önnek, személyre szabottan mennyibe is fog ez kerülni. Az e-tanusitas.eu/energetikai-tanusitvany-arak honlapon az árjegyzéket táblázatos formában is meg lehet tekinteni, ha előre szeretnénk kalkulálni a költségekkel. Vidéki házaknál és lakásoknál kicsit más lesz a kalkuláció, de ezek is kifizethető összegek.

Ezeken túl néhány ajándék szolgáltatást is igénybe lehet venni, mint például az ingyenes tanácsadás kérés. Az ingatlanok eladása, bérbeadása sem mindig olyan magától értetődő, mint hinnénk, így ebben is kérhetünk segítséget az e-tanusitas.eu-tól . Egy egészségesebb otthon létrehozásához is sok információt kell ismerni, és ezek felfedezésében szintén készségesen segítenek. Az Ingatlan Kisokosban minden hasznos választ fel lehet fedezni, és teljesen ingyen kapható a megrendelés mellé.