Egy étterem adta az inspirációt a weboldalamhoz

A minap a párommal étterembe szerettünk volna menni, de nem volt ötletünk, hogy pontosan hová is menjünk. Valami újdonságra vágytunk, így szétnéztünk az interneten és a baráti körben is kérdezősködtünk, hogy mit ajánlanának. Sikerült is találnunk egy ígéretesnek tűnő éttermet. Amikor megnyitottam az oldalukat, egyből látszott az igényesség, az, hogy időt fektettek abba, hogy valóban figyelemfelkeltő és minőségi legyen a weboldaluk. A többi étteremhez és vendéglőhöz képest számomra kiemelkedő volt. A kínálatuk is elég jónak tűnt, így végül e mellett tettük le a voksunkat mindketten.

Megérkezve az étterembe nem ért csalódás. Nagyon szépen be volt rendezve, halk zene szólt és az egész hely hangulata nagyon meghitt volt. Amint beléptem éreztem, hogy jól döntöttünk. Elárasztott a nyugalom és a boldogság. Ekkor jöttem rá, hogy ha a weboldaluk nem olyan amilyen, akkor lehet nem is fedeztük volna fel ezt a remek helyet. Megértettem, hogy milyen nagy jelentősége lehet egyes helyzetekben annak, hogy az interneten hogyan jelenik meg egy vállalkozás. Valószínűleg velünk visszajáró vendégeket szereztek annak köszönhetően, hogy egy szép, igényes és bizalmat keltő honlappal rendelkeznek.

Korábban már gondoltam arra, hogy csinálni kéne az én vállalkozásomnak is egy modernebb honlapot, de csak most értettem meg igazán, hogy mennyit is számít ez. Segítségül hívtam ismét az internetet, hátha találok egy olyan embert vagy csapatot, akik megtudják ezt nekem csinálni olyan színvonalon, amire most megszületett az igényem. Az éttermes esetünkből kiindulva sokkal gyorsabb növekedést érhetnék el egy olyan weboldallal, ami nem csak nézelődőket eredményez, hanem ügyfeleket is. Akik, ha meglátják az oldalamat, igénybe is szeretnék venni azt, amit én nyújtani tudok a számukra.

Beírtam hát a keresőbe, hogy weboldal készítés. Rengeteg lehetőség tárult elém. Nagyon sokan foglalkoznak weboldalak készítésével, de volt egy, aminél úgy éreztem, hogy többet nyújthat a számomra weboldal készítésben, mint a többi.

Amikor rákattintottam az oldalukra, egy könnyen átlátható, szépen elrendezett szövegek és képek alkották a weboldalt. Az első mondat amivel szembe találtam magamat nagyon megtetszett, aminek az volt a lényege, hogy egy profi weboldallal, a honlapodra látogatókat simán ügyfelekké tudod változtatni. Én pont ezt kerestem. Amikor elolvastam csupán ezt az egy mondatot, úgy éreztem, hogy végre valaki, aki azt kínálja amire nekem szükségem van. Ezzel a mondattal az oldalon is marasztalt, hiszen kíváncsi voltam, hogy mi az, amivel még meg tudnak győzni, hogy őket bízzam meg a weboldalam elkészítésével.

Lejjebb görgettem, és egy pozitív véleménnyel találtam szembe magamat. Gondoltam magamban, hogy jó jó, de egy vélemény még nem minden. Nyilván bizakodásra ad okot, ha már egy embernél jó munkát végeztek, de ennyi nekem nem volt elég. Mindent tudni akartam amit csak lehet, úgyhogy tovább olvasgattam. A következőkben három fontos alapelvüket osztották meg, hogy nem sablonokkal dolgoznak, keresőoptimalizált oldalakat készítenek és nem hónapokig dolgoznak, hanem akár hetek alatt kész vannak.

Feltesznek egyből tíz kérdést is, ami alapján elkezdik személyre szabottan az ügyfél weboldalát. Ilyen kérdéseket tesz fel, mint például: Mi a weboldal célja, ki a weboldal célközönsége, milyen érzéseket szeretnél a weboldaladdal kelteni az emberekben és hasonlóak. Tíz nagyon fontos kérdést tesznek fel, ami valóban arra szolgál, hogy egyedi és olyan legyen a honlapod amilyet szeretnél. Ami elér a célközönséghez és olyan érzést kelt a honlapra látogatóból amilyet Te szeretnél.

Minden lépést, folyamatot leírnak, hogy hogyan fog kinézni a közös munka, mire számíthatsz, ha velük kezdesz el dolgozni. Először a látványterv, majd a programozás és persze kell egy domain és tárhely is. Végül pedig láthatod a kész weboldalt is, és ha olyan lett amilyet Te szerettél volna, akkor a célközönséged is láthatja. Így pedig végre megtapasztalhatod az új weboldalad pozitív hatásait.

Nem bízva a véletlenre semmit sem, jó néhány referencia munkát is megmutatnak Neked az oldalon, hogy ha eddig még nem győztek meg a szavakkal, akkor lásd a saját szemeddel mindazt, amit eltudnak érni egy weboldal készítés során. Tíz különböző általuk készített weboldalt is meg tudsz nézni, így nem árulnak zsákbamacskát. Még azt is leírják, hogy az oldallal mit szerettek volna elérni és ezt hogyan valósították meg. Mi az, amire kiemelten figyeltek. Így saját magadon is megfigyelheted azt, hogy valóban működik-e az, amit ők kitaláltak. Az ügyféllel való közös történetüket mondják el röviden, arra kitérve, ami számodra is érdekes lehet. A példáknak köszönhetően ténylegesen el tudod dönteni azt, hogy tetszik amit csinálnak, vagy sem. Ha tetszik amit látsz, akkor pedig már nincs is kérdés, kit bízzál meg a weboldalad készítésével.

Ha valóban olyan weboldalt szeretnél ami egyedi, és tükrözi a vállalat arculatát és mindemellett nem csak nézelődőket hoz Neked, hanem ügyfeleket is, akkor mindenképpen érdemes a Keresőben Elsőt keresni. Pontosan tudják, hogy mitől lesz egy weboldal sikeres. Naprakészek és profik abban amit csinálnak, tehát a szakmai tudásban nincsen hiány. Teljes mértékben figyelnek arra, hogy az ügyfél és a célközönséged igényeit is kielégítsék. Sablonmentesen, személyre szabott honlapot fogsz kapni tőlük, így ki fogsz tűnni a tömegből. Mivel a célközönséghez készítik a felületet, így garantált a siker.

Amennyiben szereted szakértőkre bízni a munkát, akik tényleg azt csinálják meg, amit kérsz, és amit ígérnek, mindezt rövid határidőn belül, akkor ne habozz. Csak arra vár a weboldalad, hogy egy ilyen csapat vegye a kezébe és dolgozzon rajta.

Ha egyszer megtapasztalod azt, hogy milyen ereje lehet egy szépen és tudatosan felépített weboldalnak, akkor akárhányszor csak szükséged lesz weboldal készítésre, biztos vagyok benne, hogy csak profikra fogod bízni ezt a feladatot.

Ha te is szeretnéd a weboldaladat újraformázni, vagy még nincs is, de úgy érzed szükséged lenne egyre, akkor pénzügyileg és időben is jobban megéri profikra bízni a munkát. Csak meg kell osztanod velük a céljaidat, hogy mit szeretnél elérni, és egy valóban működő weboldalt fogsz készhez kapni, ami hozza számodra a ügyfeleket. Mert nem mindegy, hogy egyszer kell elkészíteni egy weboldalt és az el is éri a célját, vagy pedig kettő-háromszor is neki kell futni, hogy olyan legyen amilyet szeretnél. A Keresőben Elsőnél egyből olyan weboldalt kapsz, ami teszi a dolgát, és téged szolgál, nem pedig csak úgy van.

Mindent összegezve, csak ajánlani tudom őket, hiszen ennél profibb, hozzáértőbb és figyelmesebb csapatot nehéz találni.

Akik lelkiismeretesen végzik a dolgukat és az ügyfél igényeit tartják szem előtt, ők végzik jól a munkájukat. Ez a csapat pedig teljes mértékben ilyen. Úgyhogy, ha weboldal készítés akkor mindenképp a Keresőben Első.