Kiestem a munkából a bölcsességfog műtét miatt

A bölcsességfog műtét mostanában már egy rutin feladat a fogorvosok körében, mégis a varratok miatt kellemetlen lehet a gyógyulás. Nem is nagyon ismerek olyan embert, akinek nem volt gondja a bölcsességfogával.

Sajnos, mivel igazából nincs is nagyon szükségünk a bölcsességfogainkra a mindennapi életünkben, ezért azok legtöbbször nem is bújnak ki. Sokszor rossz irányba nőnek, ezzel összetolva a fogsort. A bölcsességfog növekedése sokunknak sok fájdalmat okozott már. És az egyik legrosszabb dolog, amit valaha éreztem, az a fogfájás.

Szerencse, hogy van egy megbízható fogorvosom, aki ehhez is ért. Nagyon jó szakember, a fogászat elérhetőségét itt találjátok: fogorvosbudapes.info.

bölcsességfog műtét
bölcsességfog műtét

Az ő kezei között a bölcsességfog műtét sem volt annyira vészes, igaz, az előtte kínzó fogfájás és az utólagos fájdalmak miatt egy pár napot hiányoztam a munkából, de szerencsére nélkülem is meg tudták oldani a dolgokat, amíg én lábadoztam a bölcsességfog műtét után.

A bölcsességfog műtét ebben a fogászati rendelőben mindennapos, sok ilyen műtétre kerül sor. Először csináltak egy röntgent, majd szedtem pár gyógyszert, hogy valamennyire lehúzódjon a gyulladás a fogaimról, utána következett a műtét.

Az itt dolgozó fogorvosom nagyon jó szakember, alapos vizsgálatokat követően kezdett csak neki a bölcsességfog műtétnek, semmit nem bízott a véletlenre. És ez az a szaktudás, és óvatosság, ami miatt ez a kedvenc fogászatom.

Szeretem, hogy a fogorvosom mindennek alaposan utánajár, több alternatívát szokott mondani nekem. Mindig alaposan megvizsgál, ezzel kizárja, hogy félrekezeljen vagy elrontson valamit.

Modern eszközökkel és technológiákkal dolgozik, szereti a munkáját és mindent megtesz annak érdekében, hogy tovább fejlessze magát és még jobb legyen a szakmájában.

Látszik, hogy szereti amit csinál, a páciensei is szeretik, és eddig szerintem mindenkinek tudott segíteni.

Itt, ebben a rendelőben az árak is teljesen rendben vannak. Jó áron dolgoznak és nagyon jól. Kellemes a rendelő hangulata és jó az ellátás minősége is.

A bölcsességfog műtét után is pár nap elegendő volt, hogy felépüljek, azóta is néha elmegyek kontrollra, de semmi komplikáció nem lépett fel, és mér nem is fáj egyetlen fogam sem.