Az étteremben felejtett táska

Tavaly decemberben az ügyvédi iroda, ahol én is dolgozom, megtartotta a szokásos év végi céges partiját. Mivel egy szakmailag és pénzügyileg is kivételesen erős évet tudhattunk a hátunk mögött, ezért az a döntés született, hogy ennek a bulinak meg kell adnia a módját. Az ügyvédi iroda vezető helyettese ismert egy éttermet, amit ajánlott is, mint megfelelő helyszínt. Ez egy elegáns hely volt, de közben valahogy mégis egy kedves és régimódi vendéglő benyomását éreztette. Egy igazi magyaros, klasszikus és kockásterítős étterem fogadott minket, mikor beléptünk. A 20 fős asztalt már előkészítették a számunkra és az étterem dolgozói is nagyon kedvesen fogadtak minket. Az étlapon fantasztikus választék fogadott minket, amiket képekkel is illusztráltak. Megjegyezném, hogy a képek itt valóban arra hasonlítottak, amiket rendeltünk magunknak, pedig ez sok étteremnél nem így van. A kellemes este során történt egy váratlan esemény. A szomszédos asztalnál lévő hölgy társaság felállt az asztalától és távozott, de az egyik nő ott hagyta a táskáját. Szerencsére időben utána rohantam a válltáskával és megjegyeztem neki, hogy az mennyire mutatós darab. Megköszönte és elmondta, hogy honnan lehet beszerezni hasonló táskákat.

A hölgy a https://www.annataska.hu webáruházat ajánlotta nekem, mert Ő is itt találta meg a táskáját. Elmondta, hogy mennyire szereti ezt az oldalt, mert nagyon egyértelműen kategorizálja a különböző táskákat és néhány más terméket is. A táskákat nem csak a kialakításuk alapján helyezik csoportokba, de lehetőség van a különböző márkák alapján is válogatni. Az itt feltüntetett márkák és gyártók egyébként igazán impozánsak és híresek, szóval ha valakinek fontos a minőség, az itt nem csalódhat. A hölgy arról is mesélt, hogy a rendelési és a vásárlási folyamat is mennyire egyszerű volt: ő előre utalta el a pénzt a termékért, miután egyeztetett a webáruházzal. Ezt követően a kiszállítás is megtörtént pár munkanapon belül, tehát egy megbízható webshopról beszélhetünk.

Pár héten belül én magam is felkerestem a https://www.annataska.hu webes oldalt, hogy végre én is szerezhessek magamnak egy ilyen táskát. Pontosan ugyan azt a válltáskát szerettem volna én is, amit a hölgy is hordott: egy Tamaris márkájú darabot. A táska háttér színe fehér és virágminták díszítik, a pántja pedig barna színárnyalatot kapott, tehát egy igazán szép összhatást értek el vele a tervezők és a designerek. Meg is rendeltem magamnak, és minden zökkenőmentesen lezajlott, úgy, ahogy az a nő beszámolójában is történt. Ha már a weboldalon jártam, szétnéztem a többi termék között is.

https://www.annataska.hu

Mikor megláttam, hogy pénztárcákat is forgalmaznak, úgy döntöttem, hogy ebből is beszerzek magamnak egy szép darabot. Rögtön meg is akadt a szemem, egy sárgás árnyalatú pénztárcán, amit itt-ott vöröses szín is díszített. Nagyon tetszett nekem ez az őszi hatás, amit a táska sugárzott magából, ezért ebből is rendeltem magamnak. A pénztárcának a belseje és a külseje is minőségi bőrborítással volt ellátva, ami szépséget és kellemes tapintást is kölcsönzött a termék számára. A pénztárca mérete számomra pont megfelelő volt: gond nélkül tárolhattam benne a fontos irataimat, a bérleteimet és a pénzemet is. Mindezeket gondosan el is lehet a tárcában szeparálni, köszönhetően annak, hogy megfelelő számú zsebbel rendelkezik a termék.

Bár én kifejezetten válltáskát és egy pénztárcát kerestem itt magamnak, de természetesen más kialakításban is találhatunk itt női és férfi darabokat is. A webáruház további kategóriákat is bemutat a kínálatában: kézitáska, testtáska, hátitáska, színházi táska, borítéktáska és piperetáska. Ezeket különböző mértekben, színben és anyagban is megrendelhetjük. Számomra még nagyon érdekesek voltak azok a darabok, melyeknek a kialakítása során kitaláltak és megalkottak egy extra kinézetet: találhatunk itt szafari, western vagy akár a dzsungel témáját megragadó táskákat is, így ha valaki többre vágyik mint egy egyszínű táska és szeretne vele egy kicsit jobban kitűnni, az is megtalálhatja azt, amit keres. Ebből is látszik, hogy https://www.annataska.hu weboldala minden felmerülő igényre gondolt.