Mi kell egy étterem felépítéséhez?

Az éttermet először ugyanúgy kell megépíteni, mint egy lakóházat. Ez igazán egyértelmű, nem igaz? Persze másféle terek kellenek, teljesen más elrendezés és előre gondolkozás. A konyhának és a vendégtérnek is teljesen más igényei vannak, illetve a mosdó sem olyan, mint az átlagos fürdőszoba otthon nálatok. Az étterem az egy közhely, viccesen megfogalmazva, de itt nem az elméleti értelmére kell gondolni. Ebben az esetben meg kell felelni egyes szabványoknak, hogy utána a higiéniai és munkáltatói körülményeket is ki lehessen elégíteni. Szóval, egy étteremben nem elég, ha jól tud főzni az ember. Bizony fel is kell húzni azt valahogy, ha még nincs kinőve a földből.

Egyes feladatokban azonban egyáltalán nem különbözik bármely más épület felépítésétől: ugyanazon anyagok és eszközök kellenek az alapvető munkafolyamatokhoz, persze figyelembe véve az egyéni igényeket. A lényeg csak annyi, hogy egy biztonságos és kellemes környezetet alakítsunk ki, akár utólag is sokat alakítva rajta, amihez profi eszközök kellenek.

A csavarholding.hu pedig tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. Csavarok, tiplik, szerszámok minden építkezésen elférnek, hát éppúgy egy étterem felhúzása során. Az a helyzet, hogy a csavarholding.hu-nál nem igen létezik megbízhatóbb szolgáltatás, ha az előbbiekben felsorolt alapanyagokra van szükségünk. Sokéves munkával a hátunk mögött mi többször tapasztaltuk már, hogy mennyire lelassítja a folyamatot egy rosszul összeállított kiszállítás, egy rossz minőségű termék vagy a garanciális cserékkel való bajlódás, máshol. Hányszor néztem át minden egyes szállítmányt, hogy kétséget kizáróan minden rendben menjen… Ennek akkor lett vége, mikor végre elkezdtünk megbízható forrásokhoz fordulni, mint amilyen a Csavar Holding.

A legkiválóbb minőségű csavarokat náluk lehet kapni. Kifejezetten igaz ez a festett csavarokra. Vendéglátó egységeknél frekventáltabb igény, hogy az esztétika minél hívogatóbb legyen a vendégek számára. Hát ezt bizony a kiváló minőségű, speciális festékekkel ellátott csavarok garantáltan biztosítják. Sosem kell javítgatni, cserélgetni, és éveken keresztül ellenáll még az UV fénynek kitett helyeken is. A tetők és különböző burkolatok kinézetét már senki sem kifogásolja, hiszen észre sem vehetőek ezen egyszerű, de nagyszerű gyártmányok. A logisztikával sem lehet mellélőni… Ha mi még el is bénáznánk, hogy kevesebbet rendelünk a szükségesnél, akkor sem kell aggódnunk, mert utánrendeléskor a sor elejére veszik kérésünket, hogy minél hamarabb befejezhessük a feladatunkat. Szerintem ez bármelyik kivitelező számára igen nagy előnyt jelent…

Csavarok… Persze, ez egyértelmű, hogy kell, de például a tipli kinek jutna eszébe? Nekünk persze igen, hiszen ebben dolgozunk, de ezen apróságok is elengedhetetlenek az étterem felépítéséhez. Tudjátok, mi mindent kell összecsavarozgatni? Nem olyan egyszerű az, ha ennyi mindenre kell figyelni… Legalább a Csavar Holding annyiban leegyszerűsíti a dolgot, hogy sosem késik a szállítás. Ha a futárcég késne is, ők a dolog elejére szaladnak, és személyesen hozzák ki a máskülönben határidőről lecsúszó rendelést. A kifejezetten egyféle termékekkel foglalkozó cég azért jó, mert rengeteg típus egy helyen megtalálható. A Csavar Holding az összes munkafolyamatunkra kínál megfelelő eszközöket, éppen ezért is olyan kényelmes tőlük vásárolni. Tipliből is aztán, nemcsak egy vagy kettőféle van, hanem mind-mind amennyit fel kell tudnunk használni az építkezés során. Ipari kivitelű műanyag tipli, univerzális műanyag tipli meg tok-keretrögzítő tipli is, na meg annyi dübel, hogy lehet, még én sem ismerem az összes típusát. Sokszor az ilyen apró részleteken múlik az, hogy milyen minőségben kerül ki a kezünk alól egy adott nagyobb részlete az ingatlannak.

A tipli abban segít, hogy a csavar szorosan rögzüljön, illetve könnyebben is beleférjen a furatba, ezzel biztosítva akár a lágyabb vagy csúszós anyagokba történő stabil behelyezést is. Tehát segítségükkel anyagokat rögzítünk, ami azért egy elég elengedhetetlen része az építkezésnek. Én csak hálát adok, hogy az úgymond ilyen piciny, sokaknak eszébe sem jutó alkatrészekhez ilyen jó minőségben, megbízható forrásból hozzájuthatunk. Én azt mondom, hogy érdemes elengedni a nagy mindenes boltokat, ahol már úgysem a minőség a lényeg, és rátérni azokra, akik tényleg igazán értenek hozzá. Így pedig ti is a lehető legjobb munkákat tudjátok kikeríteni a kezeitek alól.