Éttermi kultúra, nálunk

Mi gyakran visszük étterembe a gyermekeinket, mert nem szeretünk főzni, ellenben szeretünk jókat enni. Így, a családi alkalmak bizonyos vendéglátóhelyeken eléggé sűrűek. Nem tudunk mit tenni az ellen, hogy kialakuljon bennük, hogy ez természetes dolog, pedig szeretnénk azért tudatosítani, hogy az ilyesmi végül is különleges esemény. Magyarország nem az az ország, ahol mindenki megteheti, és lehet, hogy lesz olyan osztálytársuk, akit ritkán visznek el ilyen helyekre.

Mégis, biztos megszokják így, hogy nekik ez jár, viszont, hogy jelezzük, a gyakorisága ellenére minden ilyen alkalom egy jeles alkalom, mindig kulturáltan felöltözve megyünk. Nem nyeglén, mintha ez olyan valami lenne, mint lemenni a boltba mirelit pizzáért…

Én, emellett céges protokollrendezvényekre is gyakran járok, és az éttermi dolgokhoz is kisminkelem magam, ezért kellett nekem mostanra egy kiváló arcápolási szett, ami segít megvédeni a bőrömet ettől a gyakori igénybevételtől! A Florence BIO termékei lettek az oltalmazóim, amik nélkül elviselhetetlenek lennének a hétköznapok!

arcápolási szett

Kiválóak a termékeik ahhoz is, hogy az öregedés jeleit elűzzük az arcunkról, fiatalítsunk, regeneráljunk, hidratáljunk! Nem mondanám, hogy sűrű sminkeléshez a legideálisabb, pusztán csak azt, hogy nekünk is sokat segít. Ha valaki eleve elégedetlen azzal, ahogy az idő múlása kikezdi az arcvonásait, neki is csodás lehet tapasztalni, mit nyújtanak a Florence BIO-cuccok.

De, nekem a legjobban az arctisztító tej és az arctonik jönnek be! A 250 ml-es Florence BIO arctisztító tej kiválóan tisztít és hidratál egyben. Aloe vera is van benne, amiről régóta állítom, hogy önmagában csodaszer. A szervezetembe bevinni és a bőrömre felvinni mindenféle aloés dolgot is gyakran szoktam, és szerintem egyáltalán nem volt véletlen a népszerűsége és elterjedése ennek a növénynek. Na, de vissza az arctisztító tejre, amit természetesen csakis külsőleg alkalmazni, bármire!… E- és C-Vitaminnal segít még és kiegészítve a Florence egyéb arcszérumaival tényleg mindig üde és fiatalos lehet vele a bőrünk! Az “arcápolási szett” náluk eleve azt jelenti, hogy a hatás maximális elérését segíti, ha követünk egy fix használati sorrendet, és természetesen ők, “gyáron belül” úgy tudták megalkotni legjobban ezeket a szérumokat, kiegészítőket, hogy egymással lépnek koprodukcióba, hogy fiatalítsanak és regeneráljanak.

Persze, más termékkel használva is jók, egyenként, csak azért mindenképp ajánlatos elolvasni, mit javasolnak mind sorrendiségben, mind összetevők egymás hatásának lehetséges erősítésében a www.florencebio.hu weboldalon.

Az arctonik szerintem abban a legjobb, hogy az bejegyzésem elején emlegetett gyakori sminkelés nyomait teljesen eltávolítsam (Florence BIO arctonik 250 ml). Ebben a benne lévő rózsavíz is segít, és ezeket sorolva szerintem tudtam mostanra jelezni, micsoda különleges összetevőkkel operálnak ezek a termékek. A link, amit pedig betettem, hogy gyorsabban odaérjetek a szóban forgó forgalmazóhoz, egy olyan aloldalra vezet, ami egy ún. “4 lépéses csomagon” belül ajánlja tehát nekünk a célszerűen egymás után használandó termékeket az arcápolás során. Ez szerintem a legkiválóbb arcápolási szett, ami van a piacon! Bár persze, ez egyéni vélemény. Mindenesetre egyszerre rendelhetők a linken.

Én kipróbáltam már természetesen így, szettben is, és egyik-másik terméküket használom néha önmagában is. Ha tudok jobbat, szólni fogok, de nagyon régóta nem vált be semmi ennyire, pedig én aztán nem vagyok kritikátlan. Nem is engedhetem meg magamnak, hisz minden nap sminkben vagyok, hogy ilyesmiben kompromisszumokat kössek…