Amikor kivételesen nyomkodtam a telefont

Szeretek étterembe járni. Szeretem a hangulatot, hogy nem nekem kell dolgozni az étellel, hogy utána nem nekem kell elpakolni mindenki után. Meg ezek mellett nem is járok mindennap étterembe, szóval ez egy kitüntetés ilyenkor. Ha valamilyen alkalomból beülünk valahová olyankor szeretek kiöltözni és megadni a módját.

Éppen ezekből az okokból kifolyólag ilyenkor vagy nem viszem a telefonom vagy nem veszem elő. Viszont a legutóbbi alkalommal ez kicsit máshogy sikerült, mivel a barátnőm Apple telefonja éppen beadta az unalmast és nem igazán tudott az ebédre koncentrálni. Mivel az ő telefonja ugye éppen nem volt alkalmas gyakorlatilag semmire sem, így maradt az enyém. Apple szerviz keresés lett a csajos ebéd legfőbb témája. Nem mondom, hogy meghitt volt, de a muszáj az nagy úr. Szóval találtunk is Apple szervizt, még hozzá az LCDFIX nevű márkafüggetlen gyorsszervizt, akiknek nagyon jó kis honlapja van és gyakorlatilag egy órán belül végeznek a legtöbb javítással.

Miután átnéztük az oldalukat, hogy nem csak kizárólag Apple szerviz, hanem csomó más márkával is foglalkoznak, illetve van náluk lehetőség felújított telefont venni, foglalkoznak telefon felvásárlással is, sikerült eljutnunk addig, hogy együnk is.

Teljesen átérzem, hogy ez egy sürgős helyzet volt, hiszen nekem is azonnal Apple szervizre lett volna szükségem a helyében.

Azt nem tudom, hogy végül is mikor sikerült elvinnie vagy sikerült-e, mert azóta nem volt szerencsénk beszélni, de azt tudom, hogy nagyon megnyugtató volt, hogy ilyen gyorsan megtaláltuk az LCDFIX oldalát és tudtuk merre kell indulni a gyors segítség miatt.