Étterembe mentünk az új motorgumimmal a hétvégén

Mindig körültekintően választom meg a robogóm gumijait, mivel nagyon szeretek kirándulni. Kiváltképp van ez ősszel, amikor ezer színben pompázik a táj. Közel lakunk a Bükkhöz így úgy gondoltam, hogy elmegyek Lillafüredre és eszek egy finom, frissen sült halat ebédre. Ehhez pedig a legjobb abroncs dukált, amit a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webáruház biztosított számomra. Mint ahogy sosem, most sem kellett csalódnom a minőségben – szuper társam volt a gumi az úton.

Mi is az a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire?

Pont Te is szeretnél egy új abroncsot rakatni a motorodra, de még nem tudod, hogy honnan szerezd be őket? Semmi probléma, látogass el a motortire.hu webshopra, ahol nem csupán széles választék, de kedvező árak is várnak majd Téged. Először én is azt hittem, hogy valami átverés, de nem csalás, nem ámítás, itt tényleg minden vagy és nagyon elérhető áron. Minden piacvezető márkát megtalálunk itt és a gumijaik frissek, minőségiek és ami a legfontosabb: nem drágák. Természetesen valamilyen szinten fizetni kell a minőségért, de néhány helyen olyan szinten túlárazzák a termékeket, hogy lehetetlenség beszerezni azt, amit szeretnénk. Itt azonban nem kell ettől félnünk, álmaid webshopja lesz a Motortire – Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik árusítója.

Menjünk csak végig az oldalon, elkalauzollak Téged. A kezdőlapon már találkozunk a szuperül funkcionáló szűrővel, ami magának a bolt kitalálójának a zsenialitását dicséri. A céltudatos vásárlók legjobb barátja lesz, ugyanis minden aprócska paraméterre be tudjuk állítani az általunk keresett kategóriát vagy értéket. Ezzel így nem csupán időt, de ideget is megspórolunk magunknak, hiszen így nem kell majd feleslegesen végig nézni egy rakás terméket, hanem már jó eséllyel az első találatnak fogja kihozni az általunk keresettet. Be tudjuk állítani a szélességet és magasságot, valamint az átmérőt is. Ezen felül nem csupán ennyiből áll az egész, ugyanis jön a márka és maga a „kategória”.

A kategória számos lehetőséget rejt: robogó, moped, chopper, elektromobil, enduro, sport. Olyan gyöngyszemeken is megakadhat a szemünk, mint az utánfutó vagy talicska, ám nem kell attól tartani, hogy tekintetünk káprázik, itt még ilyen gumikat is lehet kapni, bizony! Miután kiválasztottunk mindent és céltudatosan rányomtunk a kereső gombra, meg is tudjuk tekinteni a találatokat. Szerencsére nem csak az általunk keresettet dobja fel, hanem a hasonlókat is, hátha megtetszik majd valami, ami mondjuk jobb értékekkel vagy kedvezőbb árral rendelkezik.

Még több pozitívum…

Amit még nagyon szeretek az oldalban az a részletes termékleírás az egyes gumik alatt, ahol nem csupán a termékről, de magáról a márkáról is adnak egy kis ismertetőt. Ezzel megerősítenek minket a döntésünkben és biztos szívvel tehetjük a kosárba a termékeket. A vásárlás pedig már egyszerű lesz, mint a karikacsapás. Csupán rá kell mennünk a kosárra, elsőként kiválasztani az átvétel módját – ami lehet személyes és házhozszállítás is. Személyes átvétel esetén a budapestiek vannak előnyben, ugyanis ott található a raktár, ahonnan hazavihetik a rendelésüket.

Házhozszállítás esetén minimális díj ellenében kézbesítik, ami meglepő, hiszen a szállítás egy napos, amennyiben előző nap délelőtt adod le a rendelést. Ez azt jelenti, hogy ha mondjuk kedd reggel Te megrendeled a gumikat, akkor már szerda délután nálad lesznek – sürgősségi gumiszállításnak is hívhatjuk. Az átvétel módjának kiválasztása után már csak az adataidat kell megadnod és kész. Jól olvastad, nincs online bankkártyás fizetés vagy átutalás, esetleg felár az utánfizetés miatt. Itt csak a helyszínen vagy a futárnál tudsz fizetni, de náluk szerencsére mindkettővel: kártyával és készpénzzel egyaránt.

Nagyon örülök egyébként ennek az opciónak, mert én szeretem az összes pénzemet kp-ban tartani, és így nem kell aggódnom az online fizetés miatt. Bőven ráért a futárnak odaadni a termék árát készpénzben és semmi plusz költséggel nem kellett számolnom. Ennek viszont kifejezetten örültem és ez is egy pozitív élményt hagyott bennem.

Nagyon sok szuper dolgot hozhatnék még fel a Motorgumi akció: Robogó gumik, Sport és eduro motorgumik – MotorTire webshoppal kapcsolatban, azonban véleményem szerint a „hiszem, ha látom” módszer a leghatásosabb. Látogass hát el az oldalukra és győződj meg arról, hogy tényleg ők a legjobbak. Ár-érték arányban verhetetlenek, kiszolgálásban fenomenálisak és az ügyfélszolgálatuk is nagyon tuti. Csak jókat tudok róluk mondani és egészen biztos vagy abban, hogy ez Veled se lesz majd másként, ha egyszer a törzsvásárlójukká válsz!