Fanni barátnőm felejthetetlen lánybúcsúja a Balatonon

Nem volt könnyű ez az elmúlt egy év senkinek sem, ugyanis a világjárvány eléggé keresztbe tett mindenkinek. Vannak, akinek az üzletét tette teljesen tönkre a járvány, temetéseket kellett zártkörűvé tenni, családi eseményeket kellett lemondani, és persze utazni sem ajánlatos ebben a vészes időszakban. Sok párnak az esküvőjét is le kellett mondania, vagy legalábbis másik időpontot kellett kitalálniuk. Persze ott van még a lehetőség arra is, hogy kisebb körben, kevesebb felhajtással szervezzék meg, csak a szűkebb család és a tanúk jelenlétében.

Sajnos az egyik legjobb barátnőm, Fanni és a párja is nagy dilemma elé lettek állítva, ugyanis a téli esküvőjüket nem akarták ilyen helyzetben megtartani. A nagy ünnepséget ezért áttolták inkább 2021 augusztusára, hátha addigra már nagyobb szabadságot élvezhet mindenki, és összegyűlhet a násznép. Szerintem jó döntést hoztak. A téli esküvő egy zárt térben, egy hangulatos kis vendéglőben zajlott volna, de nem érdemes egy járvány közepén összezárni zárt helyen ennyi embert. Kicsit sajnáltam, mert nagyon szeretem azt az éttermet, ami le lett foglalva a lakodalomra, de bele kellett törődnöm a döntésükbe.

Megpróbáltam a pozitív oldalát nézni a történéseknek, és arra jutottam, hogy végül is lehet, hogy jobb is így. Legalább nem kell attól tartanunk majd, hogy kit fertőzünk össze, és nyáron akár szabadtéri esküvőt is lehet szervezni valamely kellemes vidéki vendéglő teraszán. Sőt mi több, a lánybúcsú megszervezésébe is több időt és energiát fektethetünk így, ugyanis szintén szóba jöhetnek akár a nyári, szabadtéri programok is. Mivel nem vagyunk akkora kocsmázós lánytársaság, arra gondoltam, hogy Fanni lánybúcsúja lehetne vízparton is, mondjuk a Balatonnál. El is kezdtem lehetőségek után kutatni.

Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO

Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon - 5-30 fő részére - BalatonPRO

Keresgéltem egy jó darabig, de valahogyan egyik programajánlat sem fogott meg engem annyira, hogy azt érezzem “igen, ez kell nekünk”! Néhányat átküldtem a többi lánynak is, akikkel együtt ötleteltünk a lánybúcsúra, de nekik se jöttek be különösebben. Kicsit kilátástalannak tűnt a helyzet, de amikor már épp kezdtem feladni, rátaláltam a következő ajánlatra: Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO. Először is az ragadott meg ebben a címben, hogy akár 30 főre is lehet foglalni. Na, persze mi azért nem leszünk harmincan, de én egy olyan 20 lánnyal minimum számolnék. Előfordulhat, hogy még többen is leszünk, ha a helyzet engedi, és mind el tudunk szabadulni egy hétvégi felejthetetlen lánybúcsúra a Balatonon.

Rá is kattintottam a BalatonPRO rendezvényszervező cég ajánlatára, ahol megbizonyosodhattam arról, hogy az ő szolgáltatásuk kell nekünk. Hogy miért? Először is azért, mert annyira rugalmasnak tűnnek, és abszolút az ügyfeleik igényeire próbálják szabni a szolgáltatást. Többféle csomagot is kínálnak a szórakozni vágyó lánytársaságoknak, amiken még mindig lehet alakítani, ha valami különleges kérésünk lenne. Fel vannak készülve arra, hogy minden társaság különböző létszámú, életkorú, vagy érdeklődésű lehet, de ők azért igyekszenek mindenkinek a legjobbat nyújtani.

Az egyik ilyen csomag egynapos programot kínál a csajoknak, ami 2 órás vitorlázást foglal magába, a cég privát vitorlásán. Ehhez persze hajóskapitányt is biztosítanak, nem várják el a menyasszonytól, hogy ő maga kormányozza a vitorlást. Ami a legjobb az egészben, hogy a vitorlázás időtartamára korlátlan italfogyasztást is biztosítanak, így mindenki jókedvének megalapoznak. Ehhez a csomaghoz tartozik még az is, hogy ingyenes belépésre feljogosító karszalagot is kapnak a bulizók számtalan siófoki szórakozóhelyre. És ez még nem minden, a karszalagokkal ugyanis még az italfogyasztás is kedvezményes lenne nekünk a fentebb említett siófoki klubokban. Külön igény esetén pedig a BalatonPRO még vacsorát és reggelit is tud biztosítani nekünk, egy a Balaton partján található panorámás étteremben. Ezek a szuper programok pedig csupán 7.900 forint/fő ellenében igénybe is vehetők. Szerintem ez nagyon baráti ár egy ilyen különleges szervezésért.

És ez még mindig nem minden! Ha valaki még több élménnyel szeretne gazdagodni, vannak még szélesebb programajánlataik is. Az egyik ilyen ajánlat “Az éjjel soha nem érhet véget” nevet viseli. Ez tartalmaz minden az előzőekben már említett szolgáltatást, de még extraként wellness belépőt is kapnánk hozzájuk egy luxus szállodába a kikötő mellett. Ezt már nevezem, ennél jobb módja a buli kipihenésének nem is lehetne. És most figyeljetek – az éjszakát a vitorláson tölthetnénk a csajokkal! Szerintem ez nagyon izgi lenne. Persze, ha valaki tengeri beteg lenne, annak nem biztos, hogy ez olyan nagy élmény lenne, de tudtommal senki sem szenved víziszonytól a társaságban. Ráadásul biztonságos is lenne, mivel egy zárt, privát kikötőben állomásozna a vitorlás, ahova csak a többi hajótulajdonos mehetne be. Ez így összesen 10.900 forintba kerülne fejenként, ami még mindig nagyon kedvező ár.

És akkor ott van még a legnagyobb csomag, ami konkrétan egy egész hétvégét ölel fel, 14.900 forintért. Ez “Az éjjel soha nem érhet véget” csomaghoz képest annyi pluszt tartalmaz, hogy egy egész napos hajókiránduláson vehetünk részt. Ahogy ezt olvastam, már arról kezdtem el álmodozni, hogy milyen jó lenne csobbanni egyet a Balaton közepén. Át is küldtem a Felejthetetlen lánybúcsú a Balatonon – 5-30 fő részére – BalatonPRO ajánlatait a lányoknak, hogy nézzék meg, nekik melyik tetszene a legjobban. Természetesen Fanninak is továbbítottam, hiszen ez nem egy ilyen titkos, meglepi lánybúcsú lesz. Szeretnénk, hogy olyan lánybúcsúja legyen, amire ő is az áldását adja, úgyhogy mindenben kikérjük a véleményét.

Aki egyébként csak hajókázni szeretne, és a korlátlan italfogyasztást sem igényli, annak is van lehetősége ajánlatot kérni. Ebből is látszik, hogy a BalatonPRO mindenre nyitott.

Akármelyik csomagot is választanánk végül, mindenképpen érdemes már jó előre lefoglalni a számunkra alkalmas időpontot. El tudom képzelni, hogy nagyon sokan tolták át nyárra a hasonló terveiket, és lehet, hogy nagy lesz az érdeklődés a BalatonPRO programjaira is. Mi pedig nem szeretnénk hoppon maradni, úgyhogy amint Fanni áldását adja a felvetésünkre, már be is foglaljuk az időpontot. Az oldal alján van is egy űrlap, amit kitöltve leadhatjuk a foglalásunkat. De ha bármilyen kérdésünk lenne, akkor e-mailben és telefonon is feltehetjük a szervezőknek.

Arra is fel vannak egyébként készülve, ha rossz idő lenne. Ilyenkor egy Balaton parti szálloda bárjában tudnak a lánybúcsús társaságnak programokat és persze italokat biztosítani. Biztos ennek is meglehet a maga hangulata, de szerintem messze nem érhet fel a vitorlásozással. Ezt a nézőpontot is megérti a BalatonPRO, ezért lehetőséget ad arra, hogy a lánybúcsút egy másik időpontra helyezzük át, vagy éppen lemondjuk rossz idő esetén. Nekem a szívem szakadna meg, ha Fanninak nem sikerülne azt a felejthetetlen balatoni lánybúcsút nyújtanunk, amire számított. Szóval ilyen esetben mi valószínűleg elnapolnánk a lánybúcsút, és keresnénk egy olyan szabad időpontot, amikor biztosan derűs lesz az idő.

Már nagyon beleéltem magam ebbe a tervbe az ajánlatokat olvasgatva. Nyár, Balaton, jó hangulat, finom italok és persze a legjobb barátnőim… Hamarosan fel is vesszük a kapcsolatot a BalatonPRO csapatával.