A selfiegep.hu segített emlékezetessé tenni az évfordulót

Éttermünk idén ünnepli 5 éves születésnapját. A jeles évfordulót szeretnénk minél emlékezetesebbé tenni mind a velünk dolgozók, mind pedig a hozzánk betérők számára. Az már biztos, hogy a kijelölt születésnapi hétvégén például ingyen tortával, igényes koncertekkel és kedvezményes fogásokkal várunk mindenkit. Viszont azt is szerettük volna, ha mindenki, aki ellátogat hozzánk a hétvégén (legyen az volt vagy jelenlegi kolléga, törzsvendég vagy csak erre tévedő érdeklődő), valami apró, de kedves ajándékkal térhetne haza.

Egyik ismerősünk javasolta, hogy béreljünk selfie gépet, mert ő a saját esküvőjén tapasztalta, hogy az bármilyen eseményt feldob és maradandó emlékké változtat. A tanács mellett egy remek weboldalt is mutatott, ami sokat segíthet ebben a témában.

A selfie gép remek ötlet, ha fel szeretnéd dobni a bulit

Az ismerősünk által ajánlott oldal a selfiegep.hu volt, amely egy selfie gépek (és ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások) bérbeadásával foglalkozó oldal. A weblapon nem csak azt tudhatjuk meg, hogy mennyibe kerül és mit tartalmaz a cég alapszintű szolgáltatása vagy milyen egyéb extra szolgáltatásokat vehetünk igénybe náluk. Hanem elmagyarázza azt is, mi is pontosan az a selfie gép.

A selfie gép lényegében egy kisméretű fényképkészítő automata, mely praktikus méretének hála bárhol felállítható egy rendezvényen. A gép kiváló minőségű, tükörreflexes fényképeket készít, illetve azonnal ki is nyomtatja azokat, így apró, de mégis maradandó emléket ad a kezünkbe mindössze pár perc alatt. Ráadásul a selfiegep.hu gépei digitális formában is elkészítik a képeket. Így azokat olyan adathordozón is megőrizhetjük, amelyen könnyebb nem elveszíteni őket, valamint könnyedén posztolhatjuk a kész képeket a közösségi média oldalakon is.

A selfie gép tehát tulajdonképpen egy profi fotóstúdió, ami mindössze pár négyzetméteren elfér. Ráadásul kezelni is egyszerű, hiszen csak meg kell nyomni egy gombot a kijelzőn, pózolni és várni a végeredményt.

A selfiegep.hu alapszolgáltatása mindent tartalmaz, ami egy remek élményhez kell

A selfiegep.hu tehát olyan cég, amely selfie gépek bérbeadásával foglalkozik. Weboldalukon pontosan tájékozódhatunk a szolgáltatás árairól, illetve arról is, mit tartalmaz az alapszintű szolgáltatáscsomag. Amikor én megláttam, mennyi mindent kapunk alapszinten, elállt a szavam.

A selfiegep.hu vállalja a gép kiszállítását és üzembe helyezését már a rendezvény kezdete előtt egy órával. Továbbá mindent megtesznek azért, hogy a fotózkodás valóban élmény legyen! Ezért a bérlés ideje alatt rendelkezésünkre bocsátanak egy munkatársat, aki segít a gép kezelésében és a fényképek elkészítésében annak, akinek esetleg gondja akadna.

A bérlés ideje alatt a géppel korlátlan számú képet készíthetünk. Ezeket nyomtatva és digitális formában is megkaphatnak a fényképezkedők, így az emlék több módon is megőrződik.

Az alapszolgáltatás képei fehér háttér előtt készülnek, de a selfiegep.hu egyéb szolgáltatásokat kínál a képek egyedibbé tételéhez. Válogathatunk pl. háttereik közül, így létrehozva egy kreatív fotófalat. Illetve lehetőségünk van arra is, hogy az apró emlék kiegészüljön olyan infókkal, mint pl. a céges logó (céges buli esetén) vagy dátum (ha pl. esküvőre béreljük a gépet).

A selfiegep.hu tehát zseniális lehetőséget ad mindenkinek, aki szeretne egy érdekes és újszerű élménnyel feldobni valamilyen rendezvényt, illetve megajándékozni a résztvevőket egy kreatív és személyes aprósággal. Ha neked is jól jönne egy ilyen gép, ajánlom, hogy nézz körül az oldalon. Ott ugyanis minden fontos infót megtalálsz!