A legjobb fűmaggal gyönyörű pázsitot varázsoltunk

A vendéglő megvásárlása nem volt egyszerű küldetés. Sok mindent számításba kellett vennünk, és az igényeknek a pénztárcánkhoz is igazodni kellett. Sok jó lehetőséget megvizsgáltunk, de valahogy mindig akadt valami probléma, amit nem akartam bevállalni. Szerettem volna úgy átvenni egy üzletet, hogy azzal minimális dolgunk legyen.

Végül meg is lett ez a hely, itt az egyetlen probléma a pázsittal volt, ami igencsak meg volt kopva, és bár a szép pázsit is jár kihívással, tudtam, hogy a legjobb fűmag hol kapható, így nem volt nehéz dolgom. Fontos számomra mindenben a minőség, az itt kapható fűmagok pedig a legmagasabb minőséget képviselik, így nem volt számomra kérdés, hogy a gazdaboltból fogom megrendelni a szükséges fűmag keveréket.

Árnyéktűrő fűmagra is szükségem volt a fák alatti és az étterem melletti árnyékos részekhez, amiből szintén bőven volt választék a weboldalon. Korábban azt gondoltam, hogy ez a típusú fűmag kizárólag az árnyékos részekre való, miután a leírást elolvastam, megtudtam, hogy akár az egész pázsitra is használhatjuk, mivel az árnyékos mellett a napos részekhez is tökéletes.

Nem is kellett többet gondolkodnom, le is csaptam egyik nagyobb kiszerelésre. A fűmagot végül futárszolgálat hozta ki, bár üzletük is van, ahol személyesen akár aznap át lehet venni a megrendelt terméket, de nekem most egyszerűbb volt, hogy házhoz hozták, így nem csak az ültetéssel kellett foglalkoznom, amihez egyébként sok segítséget kaptam a Szaktanács fórumot olvasva, ahol már előttem sokan feltettek kérdéseket. A kérdésekre szakértők válaszolnak, sok hasznos információt lehet így elcsípni a fórumban.

Így varázsoltunk gyönyörű, mélyzöld és egészséges pázsitot a legjobb fűmaggal.

legjobb fűmag