Leszoktam a hobbi evésről, most már bringázom

Nagyon szeretek jókat enni, főleg mióta nyílt a kisvárosban, ahol lakom, egy új magyaros étterem. Olyan itt, mint egy faluban, mindenki ismer mindenkit. Ebből kifolyólag a tulajdonossal és a pincérekkel is szoros a kapcsolatom, ezért már csak a társaság miatt is betérek mindig ebédelni, mivel a munkahelyem is a közelben van. A rakott krumplijuk egyenesen függőséget okoz, tényleg úgy érzi itt magát az ember, mint vidéken, ahol mindenki otthon süt-főz és nem rohangál össze-vissza ügyeket intézni, miközben az okostelefonját nyomkodja.

A nagyevő életmódnak természetesen megvannak a hátrányai is. A pincérek is néha viccesen megjegyezték, hogy most már csak salátát fognak felszolgálni nekem, nehogy elhízzak. Mert akkor nemcsak a ruháim nem fognak rám jönni, hanem számos komoly egészségügyi problémát is kockáztatok, amit a túl zsíros ételek fogyasztása okozni tud. Na de mégis mit tehet az ember, ha itt ennyire finoman főznek, és – be kell vallanom őszintén – néha nincs is igazán más öröme az embernek az evésen kívül?

A pincérnő, akinek elmondtam, hogy mi nyomja a lelkemet, tudta hogy mi a megoldás. Azt javasolta, hogy a motorbolt.co.hu kerékpáros webáruházból szerezzek be egy elektromos biciklit, ztech márkájút ajánlott. Ezzel több legyet is üthetek egy csapásra. A bringázás egyrészt segít az elhízás megakadályozásában és a testi egészségem megőrzésében, másrészt pedig lelkileg is jót tesz, mivel a hosszabb távok megtétele önbizalmat ad. Ezt a tevékenységet a szabadban tudom végezni, így a friss levegő és a gyönyörű természeti tájak jótékony hatásait is élvezhetem. Ráadásul egy elektromos kerékpárnál egy, a bringára szerelt motor segíti a tekerést, így a mostani nem-edzettségemmel sem fogom azt érezni az első pár kör után, hogy nem bírom tovább, inkább feladom!

Be is írtam tehát a motorbolt.co.hu webáruház keresőjébe, hogy “elektromos bicikli ztech” és elkezdtem böngészni a bicajok között. Azzal nagyjából képben voltam, hogy mit kell nézni egy biciklinél. Sebesség, féktávolság, első vagy hátsó kerékmotor, pár ilyen alap dolog, úgyhogy sikerült kiválasztanom a leendő járművemet és betettem a kosárba. Szerencsére azt írták az oldalon, hogy a bringám menetre kész állapotban érkezik majd meg.

elektromos bicikli ztech

A bringás kiegészítők kapcsán azonban teljesen elvesztem a bőség zavarában, mivel ebben a boltban aztán tényleg minden kerékpáros cucc megtalálható. Fel is hívtam őket és megkérdeztem, hogy van egy elektromos bicikli ztech kategóriában, ami nekem nagyon tetszik, de kezdő bringásként fogalmam sincs, hogy mi mindent kellene még vennem hozzá. Az ügyintéző profin és kedvesen elmagyarázta, hogy a biztonságra, időjárási viszonyokra, illetve a kisebb lehetséges meghibásodásokra érdemes odafigyelni. Ebből kifolyólag bukósisakot, lámpát, esőkabátot és javítókészletet érdemes elsősorban beszereznem. De bármit választok, jól járok, mert minden vásárlás kedvezményt jelent a következő rendelésemből. Érdemes figyelni az akciókat, valamint az új és gyorsan fogyó termékeket, így biztosan hasznát tudom venni az összegyűjtött hűségpontjaimnak.

Megköszöntem a jótanácsokat és össze is állítottam az első megrendelésemet. A vállalt határidőn belül meg is érkezett minden, én pedig boldogan indultam el az első biciklis utamra. A vendéglőben is mindenki a szuper új járgányomat dicsérte. Most már azzal ugratnak, hogy majd felvesznek futárnak, mert ezzel biztosan villámgyorsan ki tudnám vinni az ételt. Erre nem tudom, jó ötlet lenne-e vállalkoznom, de a bicikli beszerzése kétségkívül az volt!